35 kişiyi ezerek öldürmüştü. Hakkındaki karar belli oldu

Çinli Sürücüye Fan Weiqiu’ya İdam Cezası Verildi

Çin’in Zhuhai kentinde kasım ayında aracını bir spor merkezinin önünde egzersiz yapan insanların üzerine sürerek 35 kişinin ölümüne ve 43 kişinin yaralanmasına neden olduğu belirlenen Fan Weiqiu’ya idam cezası verildi. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, saldırının sebebinin Weiqiu’nun evlilik sorunları ve genel olarak hayattan memnun olmaması olduğu belirtildi. Boşanma sürecinde yaşadığı mal paylaşımı sorunundan mutsuz olan şüphelinin Xi Jinping tarafından da katı bir şekilde cezalandırılması çağrısında bulunulmuştu.

Related Posts

Son Dakika… ‘Etkin pişmanlık’tan faydalanmıştı: Aziz İhsan Aktaş tahliye edildi

Son dakika haberi… İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik operasyonda tutuklanan Aziz İhsan Aktaş ‘etkin pişmanlık’tan yararlanmasının ardından tahliye edildi.

Siirt’te yıldırımın düşen buğday tarlası küle döndü

Siirt’te etkili olan yağış esnasında yıldırımın isabet ettiği bir çam ağacı ortadan ikiye yarılırken, yıldırım düşen bir buğday tarlası ise küle döndü

Köln şehir merkezinde savaş zamanından kalma 50 tonluk üç adet bomba bulundu: 20 bin kişi tahliye edildi

Almanya’nın Köln kentinde tespit edilen İkinci Dünya Savaşı’ndan kalma üç bombanın imha edilmesi öncesinde yaklaşık 20 bin kişinin tahliyesine başlandı

Son Dakika… Silivri Cezaevi’ndeki 8 kişi İzmir’e sevk edilecek! Aralarında Murat Çalık da var

Son Dakika… Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan 8 kişinin İzmir’e sevk edileceği öğrenildi. Sevk edilecek isimler arasında Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık da bulunuyor.

Trabzon sel felaketiyle boğuşurken AKP’li başkan Amsterdam’da horon tepti

Trabzon dün günboyu yağan yağmur nedeniyle sel felaketi ile karşı karşıya kaldı. Kenti teslim alan yağmur suları nedeniyle ev ve işyerlerini sular bastı, yollar kapandı. Şehir belediyenin yardımını beklerken AKP’li başkan Ahmet Metin Genç’in Hollanda’da horon teperken çekilen fotoğrafları büyük tepkiye neden oldu

‘Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’ın PKK’ya gönderdiği metin ortaya çıktı’ iddiası: Devlet Bahçeli hakkında ne düşünüyor?

Yaptığı açıklamayla kendini feshettiğini duyuran terör örgütü PKK’ya teröristbaşı Abdullah Öcalan tarafından gönderildiği iddia edilen metin ortaya çıktı. Metinde MHP Lideri Devlet Bahçeli hakkında da bilgiler yer alıyor.