İBB duyurdu: Aksaray tramvay istasyonu geçici olarak tek yönlü kapatılacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Ordu Caddesi ve çevresi için başlatılacak seyir terası çalışmalarıyla ilgili duyuru yaptı. Aksaray Meydan Köprüsü’ne yapılacak seyir terası ve çevre düzenlemeleri nedeniyle T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı’nda ulaşımda geçici bir değişiklik olacak.

16 Şubat – 15 Mart tarihleri arasında Aksaray istasyonunun Kabataş yönü peronu kapalı kalacak. Proje kapsamında Aksaray’ın yeşil alanlar ve kent mobilyalarıyla yenilenmesi hedeflenirken, bölgenin dinlenme ve buluşma alanı olarak halkın kullanımına sunulması planlanıyor.

Yapılan açıklamada, çalışmalar süresince diğer tramvay duraklarının ve Bağcılar yönünün etkilenmeyeceği belirtildi. Ulaşımda aksama yaşanmaması için alternatif güzergahlar ve düzenlemelerle vatandaşların bilgilendirileceği ifade edildi.

Related Posts

Rusya’ya 50 Gün Süre

Beyaz Saray, Rusya’ya 50 gün içinde ateşkes önerisi için baskı yapıyor, aksi takdirde yaptırımlar gelecek.

‘Trump, Zelenskiy’yi Moskova’ya saldırmaması konusunda uyardı’

Trump’ın Zelenskiy’yi Moskova’yı hedef almaması konusunda uyardığı belirtildi.

Marmaris’i karıştıran olay hakkında yeni gelişme

Marmaris’te bir grup kadın turist, girdikleri işletmenin erkek çalışanları tarafından yerde tekmelenerek darbedilmişti. Marmaris Belediyesi konuyla ilgili açıklama yaptı.

Kartalkaya mağdurları o anları anlattı: ‘Banyoda ölümü bekledik’

Bolu Kartalkaya’daki yangın faciasına ilişkin duruşma altıncı gününde devam ediyor. Oğlunu kaybeden Danıştay 9. Daire Ceza Başkanı Abdurrahman Gençbay, kamu görevlilerine yönelik soruşturma izni verilmemesini de sert sözlerle eleştirdi.

Kabine üyelerinden terör örgütü PKK’nın silahları teslimiyle ilgili paylaşım: Silah yerine söz konuşulacak

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, terör örgütü PKK’nın silah bırakmasıyla ilgili paylaşımlarda bulundu. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç “Bugün, bin yıllık kardeşliğimize saplanan hançer çıkarılmaktadır. Emperyalistler ve taşeronları tarafından aziz milletimizin arasına sokulan ayrımcılık fitnesi; Allah’ın izni, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin kararlı duruşu ve aziz milletimizin dirayetiyle sökülüp atılmaktadır” ifadelerini kullandı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ise “Türkiye, terörsüz yarınlara daha da yaklaştı. Bu başarı, milletimizin kararlılığıyla ve devletimizin dirayetiyle mümkün oldu” dedi.

PKK’nin ‘silah bırakma’ töreni sonrası Özgür Özel’den ilk açıklama: ‘Süreç, milletten bir şey saklanmadan yürütülmeli’

Terör örgütü PKK’nin bu sabah sembolik olarak silah bırakmasının ardından, CHP lideri Özgür Özel’den ilk açıklama geldi. “Bu adımın, artık silahların tamamen susacağı bir dönemin başlangıcı olmasını diliyoruz” diyen Özel, “Bu süreç; hiçbir parti, toplumun hiçbir kesimi dışlanmadan, milletten bir şey saklanmadan, Meclis çatısı altında, toplumsal mutabakat gözetilerek, hızlı ve kararlı adımlarla yönetilmelidir” ifadelerini kullandı.