Bayburt-Gümüşhane yolunda otobüs kaza yaparak durdu

Geçit Köyü’nde Kar Yağışı Kaza Haberine Neden Oldu!

Bayburt-Gümüşhane kara yolunda dün akşam saatlerinde meydana gelen kaza, yolcular arasında paniğe neden oldu. Erzurum-Trabzon seferini yapan Ali Osman Ulusoy firmasına ait yolcu otobüsü, kar yağışı sebebiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak istinat duvarına çarptı. Kaza sonrasında otobüsün birçok camı kırıldı ve araçta bulunan 5’i çocuk 14 kişi yaralandı. Olay yerine hemen sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı ve ardından Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne sevk edildiler. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Diğer yolcular ise kazayı hafif sıyrıklarla atlatarak seyahatlerine devam ettiler. Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastaneye giderek yaralıları ziyaret etti ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Baruş, yaralıların kısa sürede taburcu edileceğini belirtti.

Cep Telefonlarıyla Kaydedilen Panik Anları!

Kazanın ardından otobüste yaşanan panik anlar, yolcular tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi. Görüntülerde, otobüsün içinde cam parçalarıyla dolu koridor ve koltuklarda çocukların ağladığı anlar yer aldı.

Related Posts

Microsoft binlerce çalışanını kapı dışarı edecek! Resmen duyurdular…

Microsoft’un açıklamasında, en iyi zamanlarda bile stratejik gereksinimlere uyum sağlamak için düzenli olarak iş gücünde ayarlamalar yapıldığı bildirildi. Daha çevik hale gelmek amacıyla yönetim katmanlarının azaltılacağına işaret edilen açıklamada …

Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere: İller Bankası’ndan 50 milyon TL kesinti yapıldı

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, temmuz ayı meclis toplantısında İller Bankası’ndan gelen ödenekten 50 milyon TL kesinti yapıldığını açıkladı. Tutdere, “Bu kesinti, hizmet binamız başta olmak üzere bazı yatırımlarda ve hakediş ödemelerinde aksamalara neden oldu” dedi.

Diyarbakır’da 20 tekstil fabrikası kapandı

Türkiye’deki ekonomik krizin etkisiyle Diyarbakır Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim yapan 20 fabrika kapanırken, birçok fabrikanın da kapasitesi düşürüldü. Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya, Türkiye’nin üretim üssü olmaktan hızla çıktığını belirterek, “Yöneticiler bu işe seyirci kalmamalı. Eğer biz üretim üssü olmaktan çıkarsak tamamen harcayan, dışarıdan ithal eden bir pozisyona geçeriz” dedi.

Stokları azalan ABD, Ukrayna’ya füze sevkiyatını durdurdu

Pentagon, ABD’nin stoklarının azalmış olması sebebiyle bazı hava savunma füzeleri ile hassas güdümlü mühimmatın Ukrayna’ya sevkiyatını durdurdu.

AKP ile DEM Parti arasında ipler gerildi

TBMM Genel Kurulu’nda AKP ile DEM Parti arasında Kobani davası üzerinden gerilim yaşandı.

Netanyahu’nun oğlu açıkladı: Neden ABD’ye taşındı?

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun oğlu Yair Netanyahu, muhalif protestocuların kendisine yönelik “ölüm tehditleri” nedeniyle ülkeyi terk ederek ABD’ye taşındığını iddia etti.