Deniz Yücel, İmamoğlu için gitar çalıp şarkı söyledi

Bornova Belediyesi Abide-i Hürriyet Parkı’nı Kazım Dirik Mahallesi’nde Açtı

Bornova Belediyesi, Tanzimat’ı kaldırmak amacıyla gerçekleşen 31 Mart Olayları’nda hayatını kaybedenleri anmak ve Türk tarihine ışık tutmak için Kazım Dirik Mahallesi’nde Abide-i Hürriyet Parkı’nı ziyarete açtı.

Park, 18 Türk Devleti’nin kurucuları, İttihat ve Terakki öncüleri, Atatürk, Fatih Sultan Mehmet ve Hektor gibi figürleri içermektedir. Açılışa Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Prof. Dr. İlber Ortaylı, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel katıldı.

DENİZ YÜCEL’DEN İMAMOĞLU’NA DESTEK

CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Silivri Cezaevinde tutuklu bulunan CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu için Zülfü Livaneli’nin ‘Yiğidim Aslanım’ burada yatıyor şarkısını seslendirdi.

Related Posts

İtalya Başbakanı Meloni’ye hayalet kostümlü protesto

İtalya’da Başabakan Meloni’yi hayalet kostümüyle protesto eden milletvekili Riccardo Magi, dışarıya atıldı. Parlamentonun alt kanadı Temsilciler Meclisi’nde oturuma katılan Başbakan Giorgia Meloni, protesto edildi. MELONİ’YE HAYALET KOSTÜMLÜ PROTESO …

Sinan Oğan’a sosyal medyada PKK anımsatması: Çareyi yorumları kapatmakla buldu

PKK’nin feshi sürecine ilişkin sessizliğini koruyan Sinan Oğan, sosyal medya paylaşımlarına gelen tepkiler üzerine yorumları kapatma kararı aldı.

Donald Trump: Ukrayna-Rusya görüşmeleri için uygun olursa cuma günü Türkiye’ye gidebilirim

Donald Trump: Ukrayna-Rusya görüşmeleri için uygun olursa cuma günü Türkiye’ye gidebilirim

Putin ve Trump’tan İstanbul kararı: Görüşmelere katılmayacaklar

Yarın İstanbul’da Rusya ile yapılacak görüşmeye ilişkin Kremlin’den yeni açıklama geldi. Yapılan açıklamada Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in İstanbul’a gelmeyeceği belirtildi. Putin, İstanbul’a gitmesi şartını koşan Trump da yarınki görüşmelere katılamayacak.

Şanlıurfa’da GES tepkisi

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesi kırsal Gölcük Mahallesi sakinleri, 2 bin 357 dönümlük mera alanı üzerine yapımına başlanan Güneş Enerji Santrali’ne (GES) tepki gösterdi.

Katil İsrail Gazze’yi yine kana buladı: En az 49 kişi daha hayatını kaybetti

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nin farklı bölgelerini hedef alan son saldırılarında en az 49 kişi daha hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı.