Fransa’da şok edici olay: İş arkadaşlarının rektumuna hava enjekte ettiler

Fransa’da İş Arkadaşının Rektumuna Hava Enjekte Edilmesiyle Şok Edici Olay!

Fransa’nın Ardennes bölgesinde meydana gelen ve büyük yankı uyandıran bir olayda, bir kişinin iç organlarında ciddi yaralanmalar yaşandı. İki iş arkadaşının rektumuna hava enjekte etmesi sonucu mağdur, bağırsak delinmesiyle şiddetli karın ağrıları ve kramplar yaşadı.

Yapılan davanın sonucunda, suçlu bulunmaları durumunda ağırlaştırılmış saldırı suçlamasıyla karşı karşıya kalan zanlıların 5 yıla kadar hapis cezası alabileceği ve ayrıca işten çıkarıldıkları belirtildi.

Olay nedeniyle AFS Sedan şirketinin de sorumlu tutulabileceği iddia edildi. Ancak soruşturma sürecinde yaşanan gelişmelerle suçlamaların düştüğü ve davaya ilişkin yeni gelişmelerin Haziran ayına kadar ertelendiği açıklandı.

Komşularını Şaşırtan Güneş Uluçay, Türkiye’de Gençler İçin İlham Kaynağı

Bu talihsiz olayla birlikte, Türk opera sanatçısı Güneş Uluçay’ın başarısı da dikkat çekiyor. Komşularının şaşkınlıkla karşıladığı opera tutkusu, Uluçay’ı bir numara yaparken Türkiye’de gençlere opera sanatını aktarıyor.

Haberin görseline buradan ulaşabilirsiniz.


Günün En Önemli Haberleri

  • Erdoğan ile Bahçeli bugün bir araya gelecek
  • Kızıl Goncalar dizisinin tartışma yaratan fragmanına tepkiler: Başörtüsünü çıkarıp ateşe attılar
  • Mehmet Y. Yılmaz | Yasin Aktay’ın o fotoğrafına neden girdiği merak konusu oldu
  • ABD Dışişleri Bakanı Blinken: SDG üyelerinin ülkelerine dönmesi ve Suriye ulusal güçlerine katılması konusunda Türkiye ile işbirliği yapıyoruz
  • Spor yazarları, Galatasaray-Başakşehir maçını değerlendirdi: “Süper Lig için heyecan verici bir karşılaşma olacak”
  • Baba-oğul Gökçek’lerin “kefen yolsuzluğu” iddiasına suç duyurusu: AKP’ye iftira atıldığı iddiası

Related Posts

İran’ın dini lideri Ali Hamaney kimdir ve ailesi ne kadar güçlü?

İran’ın dini lideri Ali Hamaney kimdir ve ailesi ne kadar güçlü?

AKP Sözcüsü Çelik’ten Özgür Özel’e yanıt: ‘Tam bir siyasi şuursuzluk’

CHP lideri Özgür Özel’e yanıt veren AKP Sözcüsü Çelik “Dünya böyle bir durumda iken Özgür Özel’in Cumhurbaşkanımızın Filistin hassasiyetini sorgulamaya kalkması tam bir siyasi şuursuzluktur” dedi.

Dervişoğlu, Erbakan ile bir araya geldi: “Milli birliğe her zamanki dönemden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz aşikardır”

Dervişoğlu, Erbakan ile bir araya geldi: “Milli birliğe her zamanki dönemden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz aşikardır”

Son dakika | Tahran’da patlama sesleri

İsrail ve İran arasındaki çatışmalar 4.gününde sürerken İsrail Başbakan’ı Binyamin Netanyahu, yeni bir saldırının sinyalini verdi. “Tahran’ı boşaltın” diyen Netanyahu “Harekete geçiyoruz. Tahran semaları kontrol altında” açıklamasında bulundu …

Zonguldak’taki 2 kaçak maden ocağı imha edildi

Zonguldak’ta kaçak kömür üretimi yapıldığı belirlenen 2 ocak, patlayıcı kullanılarak imha edildi.

Hüseyin Kürşat Kırbıyık, TBMM Genel Sekreteri oldu

Hüseyin Kürşat Kırbıyık, TBMM Genel Sekreteri oldu