Serpil Girgin cinayetinde yeni detay: Kolundaki bilezikleri çalınmış, 3 kişi gözaltında

T24 Haber Merkezi 

Denizli’de “Komşuya gidiyorum” dedikten sonra çuval içinde cesedi bulunan Serpil Girgin‘in kolundaki 2 bileziğin olmadığı, başına sert bir cisimle vurulduktan sonra boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Üç kişinin gözaltında olduğu ve ifadelerinin alındığını açıklandı. 

Çarşı Mahallesi’nde 2032 sokakta oturan Serpil Girgin, 22 Ocak’ta ‘Komşuya gidiyorum’ diyerek, evden ayrıldı. Akşam olmasına rağmen eşinin evine dönmediğini gören Mustafa Girgin, telefonla da kendisine ulaşamayınca 26 Ocak’ta polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. Polis ekipleri ihbar üzerine çalışma başlattı. Mahalledeki MOBESE ve diğer güvenlik kamera kayıtları incelendi. Ancak Serpil Girgin’e ait herhangi bir ize rastlanmadı.

Polis ekipleri, Serpil Girgin’in, eşine polise gittiğini belirtmesini dikkate alarak arama çalışmalarını evinin bulunduğu 2032 Sokakta yoğunlaştırdı. Sokaktaki evlerin bahçesinde inceleme yapan polis ekipleri Girgin’in evine yaklaşık 50 metre mesafedeki komşusunun evinin bahçesinde bir çuval fark etti. Çuvalın içine bakan polis, kayıp olan Girgin’in cesediyle karşılaştı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, kayıp olarak aranırken, çuval içerisinde cansız bedeni bulunan Girgin’in cenazesi olay yerinde inceleme yapılmasının ardından otopsi için Çivril Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Girgin’in cesedinin bulunduğu ev sahibi, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Olayla ilgili Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, “Denizli İli Çivril İlçesinde Serpil Girgin’in 22 Ocak’tan bu yana kayıp olduğunun eşi Mustafa Girgin tarafından 26/ Ocak’ta kolluk kuvvetlerine bildirilmesi üzerine, Çivril Cumhuriyet Başsavcılığınca konu ile ilgili derhal soruşturma işlemlerine başlanmıştır. Yapılan soruşturma kapsamında maktulenin cesedi ikametine yakın bir yerde bulunmuştur. Soruşturma kapsamında şüpheliler U.A., H.Ç. ve A.D. hakkında gözaltı tedbiri uygulanmış olup, soruşturma tüm yönleriyle titiz bir şekilde devam etmektedir” denildi.

Yapılan incelemede Serpil Girgin’in kolundaki 2 bileziğin olmadığı belirtilirken, başına sert bir cisimle vurulduktan sonra boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

 


 

Günün öne çıkan haberleri…

TIKLAYIN – İmamoğlu, “Akın Gürlek” ve “bilirkişi” soruşturmalarından ifade veriyor

TIKLAYIN – Hasan Cemal | Bugünün dünyası, bugünün Türkiyesi beni korkutuyor

TIKLAYIN – Bakan Şimşek açıkladı: 2025’te dezenflasyonda dört temel husus

İMO Ankara Şube’den çarpıcı Kartalkaya raporu: Otelde tek yangın merdiveni var, o da yönetmeliğe aykırı!

TIKLAYIN -Alvaro Morata Galatasaray için geliyor; işte anlaşma detayları!

 

 

 

Related Posts

Ümit Özdağ, Mansur Yavaş’ı ziyaret etti… Yavaş’tan İmamoğlu’nun avukatı tutuklanmasına tepki: “Hatalı bir işlemdir, derhal vazgeçilmelidir”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti. Yavaş, İmamoğlu’nun avukatı Pehlivan’ın tutuklanmasına ilişkin “Hatalı bir işlemdir, derhal vazgeçilmelidir” ifadelerini kullandı.

İsrail İran’ın misilleme saldırılarında yaralananların sayısını açıkladı

Terör devleti İsrail’in Sağlık Bakanlığı, İran’ın misilleme saldırılarında 21’i ağır 2 bin 217 İsraillinin yaralandığını belirtti.

Çukurova Belediyesi’nden bir dönem kapandı: Başkan duyurdu

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, geride kalan bir yıllık görev döneminde mucizevi bir işi gerçekleştirip 23 çöp kamyonu satın aldı ve araç kiralama dönemine son verdi. Satın alınan kamyonlardan birinin direksiyonuna geçip çöp kamyonu filosunun eşliğinde Çukurova turu atan Başkan Kozay’a Çukurova halkı alkışlarla destek verdi.

Netanyahu, Trump’a “muazzam dost” dedi; Hamaney’e “modern Hitler” diyen Katz’ı uyardı: Basında konuşmamak en iyisi

Netanyahu, Trump’a “muazzam dost” dedi; Hamaney’e “modern Hitler” diyen Katz’ı uyardı: Basında konuşmamak en iyisi

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Paşinyan’dan bir gün önce Türkiye’de; Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüler

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Paşinyan’dan bir gün önce Türkiye’de; Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüler

Bursa’da geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın söndürüldü

Bursa’da geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın söndürüldü.