TÜDKİYEB’den Bakan Yardımcısı Gümen’e şükran plaketi

Bakan Yardımcısı Gümen’e TÜDKİYEB’den Teşekkür Plaketi

ANKARA (İGFA) – TÜDKİYEB Genel Başkanı Nihat Çelik, Bakan Yardımcısı Gümen’in ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada, 2025 yılında yapılacak çalışmaların detaylı bir şekilde ele alındığını ve sektörün beklentilerinin ele alındığını belirtti.

Çelik, Bakan Yardımcısı Gümen ve heyetinin ziyaretini sektör için değerli bulduklarını vurgulayarak, “Bakan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Gümen ve beraberindeki heyet, Merkez Birliğimize yapmış oldukları ziyaretin sektöre moral vermesi açısından önemli. Sorunlarımızın kaynağında görüşülmesi de bizim için son derece kıymetli. Sayın Bakan Yardımcım ve heyetine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyarette 2025 yılında yapılacak çalışmaların masaya yatırıldığını belirten Çelik, küçükbaş hayvancılıkta sorunların çözümüne dair Gümen’den önemli mesajlar aldıklarını ve bu durumun sektör için memnuniyet verici olduğunu dile getirdi. Çelik ayrıca, 2025 yılının küçükbaş hayvancılıkta atılım yılı olmasını beklediklerini ve sorunların büyük ölçüde çözüleceğine inandıklarını söyledi.

Çelik, ziyaret sırasında sektörün sorunlarını Bakan Yardımcısı’na ilettiğini belirterek, “Sayın Bakan Yardımcımız ve kıymetli bürokratlarımızla sektörümüzün sorunlarını detaylı bir şekilde ele aldık. Sorunlarımıza yönelik önerilere ve taleplere önem verdik. En önemli sorunlarımızdan olan çoban konusu başta olmak üzere sektörümüz için desteklerin yetersiz kaldığını ilettik. Sayın Bakan Yardımcımızın verdiği mesajların ve hayata geçirilecek uygulamaların sektörümüze büyük ivme kazandıracağını düşünüyoruz” dedi.

Öte yandan, Birliklerin güçlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Çelik, yetiştiricilerin daha iyi hizmet alabilmesi için Birliklerin mali açıdan güçlendirilmesinin hayati önem taşıdığını ve bu konudaki taleplerin Bakan Yardımcısına iletildiğini belirtti.

Genel Başkan Çelik, ziyaretin sonunda Bakan Yardımcısı Gümen’e sektöre olan destekleri nedeniyle bir şükran plaketi takdim etti.

Related Posts

Otomobil aydınlatma direğine çarptı: 2 yaralı

Elazığ’da bir otomobil aydınlatma direğine çarptı. Araçtaki 2 kişi yaralandı.

Eşi Gözdem Ongun da gözaltına alınmıştı… Murat Ongun’dan ilk açıklama: ‘Hani eşler, çocuklar kutsaldı?’

İBB soruşturmasının 2. dalgası kapsamında gözaltına alınanlar arasında Murat Ongun’un eşi Gözdem Ongun da yer aldı. Sosyal medyadan dostlarına seslenen Ongun, “Babaları cezaevinde, anneleri nezarethanede olan çocuklarımı yalnız bırakmayın” dedi.

Kanseri yendi, meme estetiğiyle hayatı kabusa döndü

İstanbul’da yaşayan Güzide Kozan, aynı doktor tarafından üç kez ameliyat edildi. Ancak bir süre sonra ise göğüs bölgesindeki etler çürümeye başladı. Haber: Tugay Saday

İBB’ye operasyonlarda 2. dalga… Özgür Çelik ‘zaman ayarlı’ diyerek tepki gösterdi: ‘Bu rant hırsı nedir, kimlere sözler verildi?’

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, bu sabah İBB’ye yönelik gerçekleştirilen operasyona ilişkin “Bu rant hırsı nedir ya? Bu memleket kimlere parsel parsel satıldı ya? Kimlere sözler verildi? Bu ne hırs yani? Dün tebligat yapan adamı bugün gözaltına almak bu neyin hırsı? Kime sözler verildi? Buraların sözü kime verildi” dedi.

Nurten Uğursoy kimdir? İBB Yazıişleri ve Kararlar Daire Başkanı Nurten Uğursoy neden gözaltına alındı?

İBB’ye yürütülen operasyonlar kapsamında İBB Yazıişleri ve Kararlar Daire Başkanı Nurten Uğursoy gözaltına alındı. Peki, Nurten Uğursoy kimdir? İBB Yazıişleri ve Kararlar Daire Başkanı Nurten Uğursoy neden gözaltına alındı?

İzmir’de rüşvet operasyonu: 12 tutuklama

İzmir’in Menemen ilçesindeki serbest bölgede rüşvet aldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 25 şüpheliden 12’si tutuklandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir