CHP’li İsmail Yavan Trafik Kazası Geçirdi

CHP Zonguldak eski İl Yönetim Kurulu üyesi İsmail Yavan trafik kazası geçirdi

CHP Zonguldak bir önceki dönem İl Yönetim Kurulu üyesi ve Çaycuma ilçesinde av bayii işleten İsmail Yavan, trafik kazası geçirdi. Edinilen bilgiye göre kaza, Çaycuma- Bartın kara yolunda meydana geldi. Bir önceki dönem CHP Zonguldak İl Yönetim Kurulu üyesi olan İsmail Yavan, kendine ait olan 06 CPH 567 plakalı aracıyla Çaycuma’dan Bartın yönüne seyir halinde gittiği esnada ÇAY-BEL’e dönüş yaptığı sırada Bartın yönünden Çaycuma istikametine giden ve henüz sürücüsü öğrenilemeyen 81 AED 811 plakalı otomobille çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle otomobil yoldan çıkarak şarampolde durabildi. İsmail Yavan, kazadan burnu kanamadan şans eseri kurtuldu. Olay yerine daha sonra 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, İsmail Yavan’a olay yerinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra tedbir amaçlı hastaneye kaldırdı.

Detaylar için tıklayınız

Related Posts

İmamoğlu, CHP’nin Beyazıt mitingi için çağrı yaptı: Diplomanı al da gel!

İmamoğlu, CHP’nin Beyazıt mitingi için çağrı yaptı: Diplomanı al da gel!

Türkiye Dışişleri Bakanlığı, Hindistan’ın saldırısını kınadı

Türkiye, Hindistan’ın Pakistan’a yönelik son hava saldırısının savaş riski yarattığını açıkladı. Dışişleri Bakanlığı, sivilleri hedef alan bu tür eylemleri kınarken taraflara itidal ve diyalog çağrısında bulundu.

Metroda ilginç ceza: Dev bitki genç kadına pahalıya patladı

Paris’te yaşayan 24 yaşındaki Salomé adlı genç bir kadın şehri sarsan bir olayın odağında yer aldı. Cumhuriyet (République) Metro İstasyonu’nda, yanında taşıdığı büyük bir kuş cenneti (bird of paradise) bitkisi nedeniyle 150 dolar para cezası kesilen …

Kırklareli’de ormanlara girişler yasaklandı

Kırklareli Valiliği, il genelinde orman yangınlarının önlenmesi amacıyla ormanlara girişlerin 177 gün süreyle yasaklandığını açıkladı.

Bağ evinin bahçesinden çıktı, Jandarma harekete geçti

Tokat’ta bir bağ evinin bahçesinde izinsiz kazı yapan 4 kişi, üzerinde Antik Yunanca ‘ΤΡΥΦΗ’ yazan ve bir kadın figürü bulunan mozaik buldu. Jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalanan şahıslardan 2’si tutuklandı.

Diplomayı iptal eden rektör açıkladı: İmamoğlu’nun adresini bulamamışlar!

Tutuklanan İBB Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun yanı sıra 28 kişinin diplomasının iptalinin ardından İstanbul Üniversitesi kararı 50 gündür tebliğ etmezken, Rektör Prof. Dr. Osman Bülent Zülfikar topu İçişleri Bakanlığı’na attı. Prof. Dr. Zülfikar, “Nüfus numarası ve güncel adres olmadığı için 28 kişinin güncel adresleri soruldu, tebligat adresleri bekleniyor” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir