Emet Bor İşletmesi’nde asit patlaması: Yaralılar var!

Yakında hizmete girecek olan Emet Bor İşletmesi sülfürik asit fabrikasında son denetim ve testler yapıldığı sırada meydana gelen patlama ve sonrasındaki asit sızıntısından 1 şef ve 1 işçi yaralandı.

Yaralılardan biri Emet Dr. Fazıl Doğan Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, aside bağlı yanıklar sebebiyle diğer yaralı Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği aktarıldı.

Related Posts

‘Trump, Zelenskiy’yi Moskova’ya saldırmaması konusunda uyardı’

Trump’ın Zelenskiy’yi Moskova’yı hedef almaması konusunda uyardığı belirtildi.

Marmaris’i karıştıran olay hakkında yeni gelişme

Marmaris’te bir grup kadın turist, girdikleri işletmenin erkek çalışanları tarafından yerde tekmelenerek darbedilmişti. Marmaris Belediyesi konuyla ilgili açıklama yaptı.

Kartalkaya mağdurları o anları anlattı: ‘Banyoda ölümü bekledik’

Bolu Kartalkaya’daki yangın faciasına ilişkin duruşma altıncı gününde devam ediyor. Oğlunu kaybeden Danıştay 9. Daire Ceza Başkanı Abdurrahman Gençbay, kamu görevlilerine yönelik soruşturma izni verilmemesini de sert sözlerle eleştirdi.

Kabine üyelerinden terör örgütü PKK’nın silahları teslimiyle ilgili paylaşım: Silah yerine söz konuşulacak

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, terör örgütü PKK’nın silah bırakmasıyla ilgili paylaşımlarda bulundu. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç “Bugün, bin yıllık kardeşliğimize saplanan hançer çıkarılmaktadır. Emperyalistler ve taşeronları tarafından aziz milletimizin arasına sokulan ayrımcılık fitnesi; Allah’ın izni, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin kararlı duruşu ve aziz milletimizin dirayetiyle sökülüp atılmaktadır” ifadelerini kullandı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ise “Türkiye, terörsüz yarınlara daha da yaklaştı. Bu başarı, milletimizin kararlılığıyla ve devletimizin dirayetiyle mümkün oldu” dedi.

PKK’nin ‘silah bırakma’ töreni sonrası Özgür Özel’den ilk açıklama: ‘Süreç, milletten bir şey saklanmadan yürütülmeli’

Terör örgütü PKK’nin bu sabah sembolik olarak silah bırakmasının ardından, CHP lideri Özgür Özel’den ilk açıklama geldi. “Bu adımın, artık silahların tamamen susacağı bir dönemin başlangıcı olmasını diliyoruz” diyen Özel, “Bu süreç; hiçbir parti, toplumun hiçbir kesimi dışlanmadan, milletten bir şey saklanmadan, Meclis çatısı altında, toplumsal mutabakat gözetilerek, hızlı ve kararlı adımlarla yönetilmelidir” ifadelerini kullandı.

Mardin’de bıçaklı kavga: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Mardin’de iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.