Çaycuma’da Yaya Kazası: Hafif Yaralı

Zonguldak’ın Çaycuma İlçesinde Yaya Otomobil Kazası

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, kontrolsüz bir şekilde yolun karşısına geçmeye çalışan bir yayaya otomobil çarptı ve yaralanmasına neden oldu.

Olay, Çay Mahallesi Nihat Kantarcı Caddesi üzerinde saat 10.50 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, ismi henüz öğrenilemeyen sürücü tarafından Nadır istikametine seyreden 67 AEM 803 plakalı otomobil, Cemalettin G. isimli yayaya çarptı. Yaya, çarpmanın etkisiyle hafif şekilde yaralandı.

Kaza sonrasında olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı olan Cemalettin G. sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesinin ardından ambulansla Çaycuma Devlet Hastanesine sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. – ZONGULDAK

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

Türkiye’de 13 milyon kişi aynı derdi taşıyor: Şimdi de iyileşmek için kola içip, patates yiyorlar

Türkiye’de yaklaşık 13 milyon kişinin mücadele ettiği bu nörolojik sorun, iş gücü kaybından sosyal izolasyona kadar pek çok olumsuz sonucu beraberinde getiriyor. Uzun süredir kesin bir tedavisi bulunamayan migrene karşı insanlar çareyi bazen ilaçlarda, bazen ise TikTok’ta gördükleri sıra dışı önerilerde arıyor.

Vücudunuza kene yapışmışsa zarar vermeyin!

Vücudunuza kene yapışmışsa zarar vermeyin! Virüsün vücuda geçişini hızlandırabilirsiniz!

Araştırma: Sosyal medya çocuklarda depresyona yol açabiliyor

Araştırma: Sosyal medya çocuklarda depresyona yol açabiliyor

Uzmandan öneri: Bayramda sağlık için ikramınız kuru meyve olsun

Uzmandan öneri: Bayramda sağlık için ikramınız kuru meyve olsun

Sağlık BakanlığI’ndan “Kırım Kongo Kanamalı Ateşi” uyarısı: İnsandan da bulaşabiliyor!

Sağlık BakanlığI’ndan “Kırım Kongo Kanamalı Ateşi” uyarısı: İnsandan da bulaşabiliyor!

20 baklavanın numunesinin 5’inde bakteri çıktı

Prof. Dr. Işıl Var, Kurban Bayramı öncesi satışa sunulan baklava çeşitlerini, mikrobiyolojik açıdan laboratuvarda inceledi. Kentte 20 işletmeden aldığı örnekler üzerinde çalışan Prof. Dr. Işıl Var, bunların 5’inde yaşlı ve çocuklarda ölüme bile neden olabilen dışkı kökenli koli basili E.coli ile karşılaştıklarını söyledi.