70 yaşındaki dağcı iki gündür kayıp

Pamukkale’de Mantar Toplamaya Giden Yaşlı Adam Kayboldu

Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı Zeytinköy Mahallesi’nde yaşayan 70 yaşındaki Mevlüt Kandemir, 29 Nisan sabahı evinden ayrılarak Zeytinköy Yaylası Karataş mevkiine mantar toplamaya gitti. Doğa yürüyüşleri yapmayı seven ve daha önce de aynı bölgeye defalarca mantar toplamaya giden Kandemir’den o saatlerden itibaren haber alınamadı.

Ailesinin kayıp başvurusunun ardından Mevlüt Kandemir için arama çalışmaları başlatıldı. Kayıp dağcının olabileceği güzergahlar olan Bağbaşı ve Zeytinköy yaylalarına odaklanılarak arama çalışmaları sürdürülüyor.

Related Posts

ABD’de şiddetli fırtına: 6 kişi öldü

ABD’nin iki eyaletinde etkili olan fırtına ve yağışlar sebebiyle altı kişinin yaşamını yitirdiği açıklandı.

Ukrayna: Rusya Odesa’ya saldırdı, 2 kişi hayatını kaybetti

Ukraynalı yetkililerin açıklamasına göre, Rusya’nın insansız hava araçlarıyla düzenlediği saldırılarda Odesa’da iki kişi öldü, 15 kişi yaralandı.

Aydın’a gök gürültülü sağanak yağış uyarısı

Aydın’da öğle saatlerinden itibaren etkili olması beklenen gök gürültülü sağanak yağış sebebiyle meteorolojiden sarı kod uyarısı yapıldı.

ABD askeri gemisi Yunanistan limanına demir attı

ABD’nin Selanik Başkonsolosu Ismail, Kavala Limanı’nın ilk kez bir ABD askeri gemisine ev sahipliği yaptığını duyurdu.

ABD’nin yeni Ankara Büyükelçisi Barrack Senato’dan onay aldı

ABD Başkanı Donald Trump’un Ankara Büyükelçisi olarak aday gösterdiği yakın dostu Thomas Barrack, Senato’dan onay aldı. İş insanı Barrack, 19 ülkede faaliyet gösteren gayrimenkul şirketin kurucusu.

Arjantin’de kripto sandalı büyüyor: Milei’nin görevden alınması talep edildi

Arjantin Cumhurbaşkanı Javier Milei, LIBRA adlı kripto parayı kamuoyuna tanıtmasının ardından ciddi eleştirilerle karşı karşıya. Başkanın desteklediği bu dijital para biriminin değeri kısa sürede hızla düşerken, olay ülke genelinde büyük yankı uyandırdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir