Sinemada Trump hamlesi: Vergi ile tehdit etti

Trump: Amerika’daki Film Endüstrisi Hızla Ölüyor

ABD Başkanı Donald Trump, Truth Social sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Amerika’daki film endüstrisinin çok hızlı bir şekilde “öldüğünü” belirtti. Diğer ülkelerin film yapımcılarını ve stüdyolarını ABD’den uzaklaştırmak için her türlü teşviki sunduğuna işaret eden Trump, “Hollywood ve ABD içindeki birçok bölge adeta harap oluyor.” değerlendirmesinde bulundu.

Ani bir çöküş yaşandığını öne süren Trump, bu durumun diğer ülkelerin kasıtlı bir çabası olduğunu ve ulusal güvenliğe tehdit oluşturduğunu vurguladı. Ayrıca, bu durumun bir mesaj ve propaganda amacı taşıdığını belirtti.

ABD Başkanı, “Bu nedenle Ticaret Bakanlığına ve ABD Ticaret Temsilciliğine, yabancı ülkelerin filmlerine yüzde 100 gümrük vergisi uygulama sürecini başlatma yetkisi veriyorum. Filmlerin yeniden Amerika’da yapılmasını amaçlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Related Posts

SON DAKİKA! Erdoğan Trump ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Trump arasında telefon ile bir görüşme gerçekleştirildi. Erdoğan görüşmede, Türkiye’nin ABD ile başta savunma sanayii olmak üzere birçok alanda işbirliğini ilerletmek için adım atmaya devam edeceğini belirtti …

Özel’e saldıran Selçuk Tengioğlu canlı yayın kamerasına takılmış! Adım adım takip edip arkasında beklemiş…

Saldırgan Selçuk Tengioğlu’nun AKM’de Sırrı Süreyya Önder için düzenlenen tören öncesinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i salon dışında takip ettiği ortaya çıktı. Tengioğlu’nun ayrıca protokol çıkışında beklediği ve hareketliliği görünce de ayaklandığı görüldü. Saldırgan Tengioğlu’nun ayrıca canlı yayın kamerasına takıldığı görüldü.

‘CHP’li değilim diye yardım etmediler’ demişti… CHP’li Çelik açıkladı: ‘Belediye 8 aydır bu caniye yardım ediyor’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yönelik saldırıya ilişkin konuşan CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, saldırgan Selçuk Tengioğlu’nun “Yemek kartı için CHP’ye başvurdum ancak partili olmadığım için bana yemek vermediler” şeklindeki beyanının doğru olmadığını söyledi.

3. dini bayram için Meclis’e teklif sunuldu

Türkiye’de Ramazan ve Kurban bayramlarından sonra üçüncü bir dini bayram için TBMM’ye kanun teklifi sunuldu. CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Aşure Günü’nün dini bayram ilan edilmesi önerisinde bulundu.

Bugün 15 bin sözleşmeli öğretmen alımında kritik gün!

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 15 bin sözleşmeli öğretmen alımı için başvurular bugün saat 16.00’da sona erecek.

Özel’e saldıran saldırganın yeni görüntüleri ortaya çıktı! Dikkat çeken detay

Hayatını kaybeden TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder için AKM’de düzenlenen törene katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e AKM önünde yumruklu saldırıda bulunan Selçuk Tengioğlu’nun yeni görüntüleri ortaya çıktı. Saldırganın koruma çemberine yakın bir noktada durduğu dikkat çekti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir