Doktor Anıl Canbaş neden öldü?

Anıl Canbaş Vefat Etti: Tıp Camiası Yasa Boğuldu

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Bölümü’nde görevli olan asistan doktor Anıl Canbaş’ın beklenmedik ölümü, tıp camiasını derin bir üzüntüye boğdu. Canbaş’ın ani ölüm nedeni otopsi sonucunda ortaya çıktı.

Anıl Canbaş’tan haber alamayan yakın çevresi, durumu hemen 112 Acil Yardım Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine güvenlik güçleri ve sağlık personeli, Canbaş’ın Kötekli Mahallesi TOKİ konutlarındaki ikametine yönlendirildi. Ekipler, konuta girdiklerinde cansız halde buldukları Canbaş’ın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Kalp Krizi Sonucu Vefat Etti

Yapılan incelemelerin ardından, Canbaş’ın bedeninde herhangi bir yara veya darp izine rastlanmadığı tespit edildi. Canbaş’ın naaşı, ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Muğla Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Yapılan otopsi sonucunda, Canbaş’ın kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği kesinleşti. Hekim Birliği Sendikası, üzücü olayın ardından şu açıklamayı yaptı: “Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Kulak Burun Boğaz Asistanı olarak görev yapan meslektaşımız Dr. Anıl Canbaş’ın genç yaşta vefat ettiğini öğrenmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Meslektaşımıza Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı diliyoruz” (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı).

Related Posts

Türkiye’de 13 milyon kişi aynı derdi taşıyor: Şimdi de iyileşmek için kola içip, patates yiyorlar

Türkiye’de yaklaşık 13 milyon kişinin mücadele ettiği bu nörolojik sorun, iş gücü kaybından sosyal izolasyona kadar pek çok olumsuz sonucu beraberinde getiriyor. Uzun süredir kesin bir tedavisi bulunamayan migrene karşı insanlar çareyi bazen ilaçlarda, bazen ise TikTok’ta gördükleri sıra dışı önerilerde arıyor.

Vücudunuza kene yapışmışsa zarar vermeyin!

Vücudunuza kene yapışmışsa zarar vermeyin! Virüsün vücuda geçişini hızlandırabilirsiniz!

Araştırma: Sosyal medya çocuklarda depresyona yol açabiliyor

Araştırma: Sosyal medya çocuklarda depresyona yol açabiliyor

Uzmandan öneri: Bayramda sağlık için ikramınız kuru meyve olsun

Uzmandan öneri: Bayramda sağlık için ikramınız kuru meyve olsun

Sağlık BakanlığI’ndan “Kırım Kongo Kanamalı Ateşi” uyarısı: İnsandan da bulaşabiliyor!

Sağlık BakanlığI’ndan “Kırım Kongo Kanamalı Ateşi” uyarısı: İnsandan da bulaşabiliyor!

20 baklavanın numunesinin 5’inde bakteri çıktı

Prof. Dr. Işıl Var, Kurban Bayramı öncesi satışa sunulan baklava çeşitlerini, mikrobiyolojik açıdan laboratuvarda inceledi. Kentte 20 işletmeden aldığı örnekler üzerinde çalışan Prof. Dr. Işıl Var, bunların 5’inde yaşlı ve çocuklarda ölüme bile neden olabilen dışkı kökenli koli basili E.coli ile karşılaştıklarını söyledi.