AFAD: Sındırgı’da 1235 artçı deprem meydana geldi

Yıkımlara ve bir kişinin yaşamını yitirmesine neden olan Balıkesir Sındırgı’daki artçılar sürüyor. AFAD artçıların sayısını açıkladı.

AFAD’dan yapılan açıklamada, “10 Ağustos’ta Sındırgı’da (Balıkesir) meydana gelen Mw 6.1 büyüklüğündeki depremden sonra, 13 Ağustos saat 09:30 itibarıyla 1235 adet artçı deprem meydana gelmiştir. Büyüklüğü 4.0’ın üzerinde olan deprem sayısı 19’dur.” denildi.

Related Posts

‘AKP lükssever’ olayı varan 2… Başkan geri adım attı

Çorum’da Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda makam aracını değiştirdiğini duyurması ortalığı karıştırdı.

AKP töreninde sürpriz kare: Özlem Çerçioğlu ve Seda Sarıbaş yan yana

CHP’den istifa ederek AKP’ye geçen Özlem Çerçioğlu, yıllarca önce elinden konuşma metnini alıp yırtan AKP Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş ile aynı kareye girdi.

Türkiye pestisit gerçeğini Odatv’den öğrendi: Yeni analizlerde rakamlar vahim… İstanbul büyük risk altında

Türkiye, sebze ve meyvelerdeki pestisit tehlikesini Odatv’nin hazırladığı özel dosya haberleriyle öğrendi. Sağlığı büyük tehdit eden kimyasalların hemen her sofrada yer alamaya devam ettiği, Greenpeace’in yayımladığı raporda ortaya çıktı.

Staja giden genç kızı hayattan koparan kaza: Esmanur kusursuz, Cansu tam kusurlu çıktı

İstanbul Tuzla’da 17 yaşındaki Esmanur Aydın’ın yolun karşısına geçtiği sırada çarparak ölümüne neden olan sanık Cansu Ezer’in tam kusurlu olduğu olduğu ortaya çıktı. Sanık hakkında 6 yıla kadar hapis istendi.

İş insanı Halit Yukay’ın yatının koltuğu kıyıda bulundu

İş insanı Halit Yukay’ın Marmara Adası açıklarında parçalanmış olarak bulunan yatının koltuğu, Çanakkale Karabiga’da karaya vurmuş halde bulundu.

Trump’ın bir sonraki durağı belli oldu!

ABD Başkanı Donald Trump bu akşam Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Ukrayna savaşına ilişkin görüşecek. İsrail basınından Yedioth Ahronot gazetesi Beyaz Saray kaynakları ile görüştü. ABD’li yetkililer Trump’ın İngiltere ziyareti öncesi İsrail …