ABD’de genç anne cinneti: 2 çocuğunu ve kanser hastası kocasını öldürüp intihar etti

Yetkililerin yaptığı açıklamaya göre Emily Long, 18 Ağustos sabahı beyin kanseriyle mücadele eden 48 yaşındaki eşi Ryan Long ile 6 ve 8 yaşlarındaki iki çocuğu Parker ile Ryan’ı öldürdü. Ardından kendi yaşamına son verdi.

Adli tıp raporuna göre Emily Long’un intihar ettiği belirtildi. İki çocuğun başlarından vurularak öldürüldüğü, eşinin ise birden fazla kurşun yarası aldığı belirlendi.

Çiftin üç yaşındaki en küçük çocukları ise olaydan sağ kurtuldu ve aile bireylerinin yanına teslim edildi.

Polis, 18 Ağustos akşamı saat 20.21’de eve gelen ekiplerin küçük çocuğu içerideki cesetlerin arasında oyun oynarken bulduğunu açıkladı.

Emily Long’un son aylarda TikTok üzerinden, eşinin Nisan ayındaki glioblastoma (ileri evre beyin kanseri) teşhisi sonrası yaşadıkları süreci paylaştığı öğrenildi.. Videolarda ruhsal olarak yıkıldığını, ağır depresyon geçirdiğini ifade eden kadın ölümünden iki gün önce yayımladığı son paylaşımında depresyondan çıkmaya çalıştığını ve çocukları için normal bir yaşam kurmaya kararlı olduğunu söylüyor.

Ryan Long’un bir ortaokulda psikolog olarak çalıştığı, Emily Long’un ise bir restoran zincirinde operasyon direktörü olduğu bildirildi.

Related Posts

Rusya’dan İngiltere’ye yaptırım kararı

Rusya, İngiltere’ye yönelik yaptırım listesini genişleterek bazı İngiliz kuruluşların temsilcilerinin ülkeye girişine yasak getirildiğini açıkladı.

Norveç Prensesi’nin oğlu, cinsel saldırı dahil 32 suçtan yargılanacak

Norveç Prensesi’nin oğlu, cinsel saldırı dahil 32 suçtan yargılanacak

NATO Genelkurmay Başkanları Ukrayna’da kalıcı barışa desteklerini yineledi

NATO Askeri Komite Başkanı Amiral Giuseppe Cavo Dragone, X hesabından yaptığı açıklamada, NATO genelkurmay başkanlarını çevrim içi toplantıda bir araya getirdiğini duyurdu. Dragone, “Ukrayna konusunda desteğimizi teyit ettik. Önceliğimiz adil, güvenilir ve kalıcı bir barış olmaya devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

İpek Yolu’nun yeni kapısı açılıyor: Akdeniz’e 80 km yol

Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Dörtyol-Hassa Demiryolu ve Otoyolu Projesi’nin, bölge illerini Akdeniz’e bağlayarak ihracatı artıracak ve kalkınmayı hızlandıracak stratejik bir yatırım olduğunu söyledi.

Göçmenleri taşıyan otobüs kaza yaptı, 76 kişi öldü

Sağlık yetkilileri, Afganistan’daki kazada ölenlerin cansız bedenlerinin “tanımlanamaz” durumda olduğunu söyledi.

Karatay Belediyesi Yaz Okulu Programı Sona Erdi

Konya’nın Karatay İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Okulu’nun kapanış programında öğrenciler, yaz boyunca hazırladıkları performansları sergiledi. Başkan Hasan Kılca, gençlerin eğitimine verdiği önemi vurguladı.