Ayşe Barım’ın avukatı konuştu: ‘Dosyada bir tape var o da lehimize’

Gezi Direnişi sırasında “planlayıcılarından biri olduğu” iddiasıyla tutuklanan ID İletişim’in kurucusu menajer Ayşe Barım’a destek mesajları gelmeye devam ediyor. Barım’ın avukatı Okan Kadir Bektaşoğlu, suçlamaların temelsiz olduğunu belirterek, dosyada gizlilik olduğu için detaylı bilgi sahibi olmadıklarını açıkladı.

Avukat Bektaşoğlu, T24 yazarı Candan Yıldız’a yaptığı açıklamada, “Suçlamaların altı doldurulamıyor. Dosyada gizlilik olduğu için tam olarak nelerin olduğunu bilmiyoruz. Gezi dosyasında yer alan bir tapeden söz ediliyor. O tape de Ayşe Barım’ın lehine aslında…” şeklinde konuştu.

Barım’ın avukatı ayrıca şunları dile getirdi: “Suçlama büyük ancak delil yok. Gizlilik sebebiyle dosyanın detaylarına tam olarak vakıf değiliz. Gezi döneminde yer alan bir kayıttan bahsediliyor. Bu kayıt, aslında Ayşe Barım’ın lehine. Konuştuğu kişiyle ‘Gelin buraya, kariyerinize zarar verecek. Yapmayın’ diyor. Üstelik söz konusu sanatçılar, Gezi döneminde Ayşe Barım’ın menajeri değiller.”

Related Posts

İBB’ye abluka… 5. dalga operasyonda yeni gelişme: Gözaltı sayısı 34’e yükseldi

İBB’ye yönelik 5. dalga operasyonda gözaltı sayısı 34’e yükseldi. Gözaltına alınanlar arasında eski CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe, Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün de bulunuyordu…

PSG’nin şampiyonluk kutlaması Fransa İçişleri Bakanı’nın tepkisini çekti: ‘Barbarlar Paris sokaklarına çıktı’

Fransa İçişleri Bakanı Bruno Retailleau’nun, Paris Saint-Germain (PSG) takımının UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmasını kutlayanları “barbar” olarak nitelemesi tepkiye neden oldu. Retailleau, X sosyal medya platformundan yaptığı açıklamada, PSG’nin gerçek taraftarlarının maçını heyecanla izlediğini belirterek, “Aynı zamanda bazı barbarlar, suç işlemek ve güvenlik güçlerini provoke etmek için Paris sokaklarına çıktı” ifadesini kullandı.

İmamoğlu: Sırayla 16 milyon İstanbulluyu hapse mi atacaksın?

Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu bugün CHP’li belediyelere yönelik operasyonlara sert tepki gösterdi.

Cuma namazı kıldı, kendisini uyaran muhtarı bıçakladı

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde minibüs şoförü C.D., cami avlusunda araç yıkamaması konusunda uyarıda bulunan mahalle muhtarı Mustafa Kemal Dönmez’i bıçaklayarak yaraladı. Muhtar hastaneye kaldırılırken, saldırgan kaçtı.

Saraçhane’de gözaltına alınan 14 gence tahliye

Saraçhane eylemlerine gözaltına alınıp tutuklanan gençler hakkında karar çıktı.

Son Dakika… Özgür Özel açıkladı: CHP komisyon çalışmalarına katılacak mı?

Son Dakika Haberi… TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’te CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret etti. Özel ziyaretin ardından, “Meclis çatısı altındaki her çalışmaya CHP olumlu katkı verecektir” dedi.