Balıkesir’de kuvvetli rüzgar: Dört tonluk su deposu caddeye uçtu

Erdek’te dün etkili olan kuvvetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Yalı Mahallesi Okul Caddesi’nde öğle saatlerinde bir apartmanın teras katında bulunan dört tonluk su deposu, rüzgarın etkisiyle yerinden çıkan cadde ortasına düşerken; mahalle sakinleri de panik yaşadı.

Olayda kimse yaralanmazken, başka bir noktada rüzgar nedeniyle devrilen ağaç otomobilde zarara yol açtı.

Related Posts

Tedavi için İtalya’ya götürülen Gazzeli kadın, 24 saat dolmadan hayatını kaybetti

İsrail’in sınır kapılarını kapatıp yardım girişini kısıtlayarak kıtlığa sürüklediği Gazze’den tedavi için İtalya’ya götürülen Marah Abu Zuhri isimli genç kadın, yetersiz beslenme nedeniyle henüz 24 saat geçmeden yaşamını yitirdi.

Dil kanserine yakalanan hastaya bacağından doku nakli

Dil kanserine yakalanan bir hastanın dilinin yüzde 80’i alındı. Çözüm olarak 12 saat süren zorlu bir ameliyatla hastaya bacağından alınan kaslarla doku nakli yapıldı. (Haber: Melike Şahin)

ABD, kartellerle mücadele için Latin Amerika bölgesine ek 4 bin asker gönderecek

ABD ordusu, Latin Amerika ve Karayipler bölgesinde uyuşturucu kartellerine karşı mücadele kapsamında ek 4 bin asker konuşlandıracağını duyurdu.

Dışişleri’nden ABD’nin ‘Türkiye İnsan Hakları Raporu’na tepki

Dışişleri Bakanlığı: ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan 2024 İnsan Hakları Raporu’nda ülkemizle ilgili tekrarlanan temelsiz iddiaları reddediyoruz. FETÖ terör örgütünün manipülatif söylemler yoluyla ortaya attığı asılsız ve temelsiz iddiaların rapora yansıtılmış olmasını esefle karşılıyoruz.

Gaziantep FK, Konyaspor deplasmanında

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, ligin ikinci haftasında yarın Tümosan Konyaspor’a konuk olacak.

Minik Sporcularla Buluşma

Özalp Gençlik ve Spor Müdürü Kurban Aksoy, minik sporcularla bir araya geldi.