Serdar Ali Çelikler Fenerbahçe’nin hedefindeki hocayı açıkladı: “Onu getirmek istiyor”

Fenerbahçe, Beşiktaş Karşısında Mağlup!

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında evinde Beşiktaş’a 1-0 yenilerek zirveden 8 puan uzaklaştı.

Serdar Ali Çelikler’den Flaş Açıklamalar!

Maç sonrası gazeteci Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe’nin yeni sezon için hedeflediği teknik direktörün kim olabileceğini açıkladı.

“Çok sevdiğim Mourinho artık eski günlerinden uzak. Teknik direktörlük kariyeri sona ermiş durumda.” dedi.

“Ali Koç’un spordaki şansı yok. Bunun altını doldurmaya çalışmak sorunları arttırır. Eğer spor şansınız yoksa, zengin olsanız da başarısız olursunuz.” şeklinde konuştu.

“Teknik direktör değişikliği sorunu çözemez. En iyi hocaları getirin yine sonuç değişmeyecek. Eğer Acun Ilıcalı karar verecek olsa, Sergen Yalçın’ı getirir ve belki Hülya Avşar’ı da ekler.” dedi.

“İster Sergen Yalçın olsun, İsmail Kartal olsun, herkes hata yapabilir. Ancak bu sorunun temelinde daha derin problemler var.” şeklinde devam etti.

Related Posts

Bu kez nektarin el yaktı: Tanesi kirazın 5 katı fiyatına!

Emekli ve memur temmuz ayında aldığı düşük zamma isyan ederken zam haberinin ardından akaryakıt ve gıda fiyatı uçuşa geçti. Vatandaşların önceden kilolarca aldığı meyve sebze artık tane işi satılıyor. Nektarinin fiyatını gören ise bir daha bakıyor.

Küresel piyasalar FOMC toplantı tutanaklarına odaklandı

Küresel piyasalarda, ABD Başkanı Donald Trump’ın tarifeler üzerinden ticaret gerilimini yeniden tırmandırmasıyla karışık bir seyir öne çıkarken, bugün ABD Merkez Bankası (Fed) Federal Açık Piyasa Komitesi’nin (FOMC) yayımlayacağı toplantı tutanakları yatırımcıların odağına yerleşti.

Trump’tan Powell’a indirim baskısı: Faiz oranlarını düşür Jerome, şimdi tam zamanı!

ABD Başkanı Trump, Fed Başkanı Powell’a yönelik faiz indirimi ısrarını sürdürüyor. Son olarak Powell’ın gümrük vergilerinin enflasyona yapacağı etkilerin izleneceğini belirtmesi Trump’ı öfkelendirdi. Trump, tarifelerin enflasyon üzerinde etkisinin olmadığını ve ithalat fiyatlarının düştüğünü gösterdiğini belirterek “Faiz oranlarını düşür Jerome, şimdi tam zamanı.” ifadesini kullandı.

Ekonomistler Bakan Şimşek’in ekonomi politikalarını eleştirdi: Bu tabloyu ‘popülizme dayanmadık’ diye savunmak çok ayıp!

Ekonomistler Bakan Şimşek’in ekonomi politikalarını eleştirdi: Bu tabloyu ‘popülizme dayanmadık’ diye savunmak çok ayıp!

Yaz boyunca fiyatlar düşecek dendi: Daha yaz ortası zam geldi!

Türkiye’nin önemli yumurta üretim merkezlerinden Afyon ve Kayseri’de yumurta fiyatlarına zam geldi.

Rekabet Kurumu yapılan ihlalleri yapay zeka ile belirleyecek

Rekabet Kurumu Başkanı Küle, şirketlerin artık fiyatları algoritmalarla belirlediğine, fiyat sabitlemesi gibi ihlallerin otomatik gerçekleştirildiğine işaret ederek, “Yapay zekayı kullanarak, karşı denetimi hayata geçirmeyi planlıyoruz”​​​​​​​ dedi.